Sømna Historielag ønsker alle sammen en god jul og et riktig godt nytt år!

Sømna Historielag ønsker alle god jul og et godt nytt år!

Utstillingen Livet, kjærligheten og døden åpner på Sømna bygdetun onsdag 29. november kl. 19.00

Utstillingen er produsert av Helgeland museum og viser gjenstander og bilder knyttet til overgangsritualene dåp, bryllup og begravelser. I løpet av 1900-tallet har store endringer preget samfunnet. Det gjelder også måten vi innlemmer et nyfødt barn i samfunnet på, markerer et parforhold og tar farvel med de døde på. Ritualer, skikk og bruk i forbindelse med livets høytider er svært endret.

Even Borch vil fortelle om tradisjoner med de kirkelige handlingene.

Gratis inngang med enkel servering

15. okt, 2017

Historielaget på sømnamessa 2017

Sømna historielag har egen stand på sømnamessa 20. - 22 oktober. Benytt sjansen til å kjøpe våre produkter. Her kan du også betale kontingenten for 2017.

25. aug, 2017

Husk kontingenten for 2017

Medlemskontingenten i Sømna historielag er
kr.150,- for enkeltmedlemmer
kr.200,-for familie.
Betal til konto 4536 21 02565
Adresse: Sømna Historielag ved Jon-Erik Rørmark
Mjølhusbakken 7, 8920 Sømna

Husk at dere skriver navnet deres på innbetalingen. Vi vil også, så langt det er mulig, ha e-postadressen deres. Dette for å lette utsending av invitasjoner og kontingenter.
På forhånd takk!